h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Elazığ’da okul önü kontrolleri devam ediyor

Elazığ’da okul önü kontrolleri devam ediyor

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü'nün Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri, okul önlerindeki denetimlere devam ediyor. Okul çevrelerinde güvenli bir eğitim ortamının sağlanması amacıyla, şüpheli şahıslar ve araçlar üzerinde denetimler gerçekleştirildi. Bu denetimler, Hıdır Sever Anadolu Lisesi, Balakgazi Anadolu Lisesi ve Atatürk Anadolu Lisesi çevresinde yoğunlaştı. Denetimlerin süreceği belirtildi.

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri, okulların önünde düzenlediği denetimlerini sürdürüyor.

Çocukların güvenli bir şekilde eğitimlerine devam edebilmeleri ve herhangi zararlı etkenlerden korunmalarını sağlamak amacıyla, İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri, okul çevresinde şüpheli kişilere ve araçlara yönelik denetimler gerçekleştirdi. Elazığ merkezinde bulunan Hıdır Sever Anadolu Lisesi, Balakgazi Anadolu Lisesi ve Atatürk Anadolu Lisesi’nin yakınında, 8 ekip ve 18 personel ile uygulama ve denetim yapıldı. Şüpheli kişiler, araçlar, servis araçları ve iş yerleri kontrol edildi. Denetimlerin devam edeceği bildirildi.

Denetimlerin devam edeceği bilgisi paylaşıldı.

Kan gözyaşları içindeki anne: “Çocuklarımızın hayalleriyle kendi çocuklarını okutuyorlar

Sıradaki haber:

Kan gözyaşları içindeki anne: “Çocuklarımızın hayalleriyle kendi çocuklarını okutuyorlar

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.