h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Elazığ’da mahkumiyeti kesinleşen 4 kişi tutuklandı

Elazığ’da mahkumiyeti kesinleşen 4 kişi tutuklandı

Elazığ'da polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen bir operasyonda, toplamda 35 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 zanlı yakalandı. Yapılan çalışmalarda, ruhsatsız bir tabanca ve 54 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi. Zanlılar arasında hırsızlık, terör örgütü propagandası yapmak, kasten yaralama, hükümlü veya tutuklunun kaçması ve uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanmak suçlarından aranan kişiler yer alıyor. İşlemleri tamamlanan zanlılar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Elazığ’da polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen bir operasyon sonucunda, 35 yıl kesinleşmiş hapis cezasına sahip olan 4 şüpheli yakalandı. Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı ve İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’nün koordineli olarak yürüttüğü çalışmalarda, genel güvenliğin sağlanması, suça konu unsurların belirlenmesi ve şüpheli kişilerin yakalanması amaçlandı. Operasyonda, bir adet ruhsatsız tabanca ve 54 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi. Devam eden çalışmalarda ise, 4 zanlının hırsızlık ve terör örgütü propagandası yapmak suçundan 21 yıl, kasten yaralama suçundan 10 yıl 6 ay, hükümlü veya tutuklunun kaçması suçundan 2 yıl 6 ay ve uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanmak suçundan da 1 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezasına sahip olduğu belirlendi. İl Emniyet Müdürlüğü’nde işlemleri tamamlanan zanlılar, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ümraniye’de Metro Hattında Meydana Gelen Çökme Sonucu 2 Bina Yıkıldı

Sıradaki haber:

Ümraniye’de Metro Hattında Meydana Gelen Çökme Sonucu 2 Bina Yıkıldı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.