h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • El frenini kullanmayı unuttukları için yaşadıkları sorunlar

El frenini kullanmayı unuttukları için yaşadıkları sorunlar

Kartepe ilçesindeki akaryakıt istasyonunda yaşanan olayda, sürücü aracının el frenini çekmeyi unutunca araç D-100 kara yoluna doğru ilerledi. Ancak sınırlı bir zaman dilimi içinde diğer sürücülerin dikkati sayesinde kaza olmadan olay sonlandı. Güvenlik kamerası görüntülerinde yaşananlar kaydedildi. Şaşıran bir vatandaş ise durumu anlatırken hayretini dile getirdi.

Kartepe ilçesindeki bir akaryakıt istasyonunda yaşanan olay, bir sürücünün el frenini çekmeyi unutması sonucu kıl payı bir kazanın önlenmesiyle sonuçlandı. Haberimize göre, ismi belirlenemeyen bir sürücü, aracına yakıt aldıktan sonra istasyonun market bölümüne geçti. Ancak iddiaya göre sürücü bu sırada aracının el frenini çekmeyi unuttu ve araç aniden D-100 kara yoluna doğru ilerlemeye başladı. Diğer sürücüler kazadan son anda kurtulurken, güvenlik kamerası da o anları kaydetti. Olayı fark eden istasyon çalışanları ve sürücü koşarak aracın el frenini çekti. Şaşkınlığını dile getiren vatandaşlar ise olaya tanıklık edenlerin büyük bir şansla kurtulduğunu ifade etti.

Esenyurt’ta bir pastaneye müşteri gibi giren kişi, garsonun telefonunu çalmakla suçlanıyor

Sıradaki haber:

Esenyurt’ta bir pastaneye müşteri gibi giren kişi, garsonun telefonunu çalmakla suçlanıyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.