h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Ehliyetsiz sürücünün kullandığı otomobil şarampole devrildi: 1 ölü, 1 yaralı

Ehliyetsiz sürücünün kullandığı otomobil şarampole devrildi: 1 ölü, 1 yaralı

Denizli'nin Bozkurt ilçesinde 17 yaşındaki bir sürücü, ehliyetsiz olduğu iddiasıyla kontrolünü kaybederek şarampole devrilen otomobilde yaralandı. Kazada, sürücünün 15 yaşındaki kuzeni hayatını kaybetti. Olay yerine sağlık, itfaiye ve güvenlik ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücü ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Denizli’nin Bozkurt ilçesinde, iddia edilen ehliyetsiz bir sürücü olan 17 yaşındaki bir genç tarafından kullanılan otomobil, kontrolünü kaybederek şarampole devrildi. Kazada, sürücü yaralanırken, 15 yaşındaki kuzeni hayatını kaybetti.

Kaza, saat 15.00 sıralarında Bozkurt ilçesine bağlı İnceler Mahallesi yakınlarında meydana geldi. İnceler Mahallesi istikametine gitmekte olan 17 yaşındaki Mehmet T., yağış nedeniyle kayganlaşan yolda aracın kontrolünü kaybetti. Ehliyet sahibi olmadığı öne sürülen sürücünün kontrolünü sağlayamadığı otomobil, yolun sağındaki şarampole devrildi.

Yoldan geçen diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve güvenlik ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücü Mehmet T., olay yerinde yapılan ilk müdahaleden sonra ambulansla hastaneye sevk edildi. Sağlık ekipleri, araçta yolcu olarak bulunan sürücünün halasının oğlu Ali Eren Ö.’nün hayatını kaybettiğini belirledi. Kazada hayatını kaybeden çocuğun cenazesi, otopsi işlemleri için Çardak Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kocasını silahla öldüren kadının tutuklanması gündemde

Sıradaki haber:

Kocasını silahla öldüren kadının tutuklanması gündemde

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.