h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Eğlence mekanı çıkışında meydana gelen silahlı kavga sonucunda 1 kişi yaralandı

Eğlence mekanı çıkışında meydana gelen silahlı kavga sonucunda 1 kişi yaralandı

Eskişehir'de husumetli olan Alperen G. ile Nuri Ö. arasında çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Alperen G., yanında bulunan tabancayla Nuri Ö.'ye ateş etti ve Nuri Ö. sol bacağından yaralandı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, kaçan Alperen G.'nin yakalanması için çalışmalar başlatıldı.

Eskişehir’de husumetli iki kişi arasında çıkan tartışma sonucunda meydana gelen silahlı kavgada bir kişi yaralandı. Olay, Tepebaşı İlçesi Yenibağlar Mahallesi Cihan Pınar Sokak’ta gerçekleşti. Alperen G. ve Nuri Ö. arasında daha önceden başlayan tartışma, eğlence mekanı çıkışında büyüyerek kavgaya dönüştü. Alperen G., yanında taşıdığı tabanca ile Nuri Ö.’ye ateş etti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi ve yaralanan Nuri Ö., acil servis tarafından Yunus Emre Devlet Hastanesi’ne götürülerek tedavi altına alındı. Şüpheli Alperen G.’nin yakalanması için İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı.

Kırıkkale’de gerçekleşen uyuşturucu operasyonunda bir kişi tutuklandı

Sıradaki haber:

Kırıkkale’de gerçekleşen uyuşturucu operasyonunda bir kişi tutuklandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.