h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a

Eğitimde Öğrencilerin İlgi Odağı Oldu

Düzce'deki Nejdet Bıçakçıoğlu İlkokulu öğrencileri, Düzce Üniversitesi Orman Fakültesi Herbaryumu, Doldurulmuş Hayvan Müzesi ve Entomoloji Anabilim Dalı Sergisi'ni ziyaret etti. Öğrencilere bitki örnekleri hakkında bilgi verildi ve interaktif bir şekilde etkileşimli bir ziyaret gerçekleştirildi. Ziyaret sonunda öğrencilere posterler hediye edildi ve okulda panolar oluşturuldu.

DÜZCE(İHA) – Nejdet Bıçakçıoğlu İlkokulu öğrencileri, Düzce Üniversitesi Orman Fakültesi Herbaryumu (DUOF), Doldurulmuş Hayvan Müzesi ve Entomoloji Anabilim Dalı Sergisi’ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında 60 öğrenci, öğretmenleriyle birlikte DUOF, Doldurulmuş Hayvan Müzesi, Entomoloji Anabilim Dalı Sergisi ve Peyzaj Mimarlığı Bölümü Sergilerini keşfetti.

Ziyaret sırasında Arş. Gör. Nermin Başaran tarafından Peyzaj Mimarlığı Bölümü Sergileri tanıtıldı. Daha sonra Prof. Dr. Necmi Aksoy ve Dr. Öğretim Üyesi Neval Güneş Özkan tarafından öğrencilere “Herbaryum ve faaliyetleri, herbaryumlarda bitkilerin kurutulması ve depolanması aşamaları, bitkilerin hayatımızdaki yeri, önemi ve korunmaları, fosiller, bazı meyve ve kozalak örnekleri” hakkında bilgiler aktarıldı.

Öğrenciler, çeşitli bitki örneklerini yakından inceleme fırsatı buldukları ziyaret boyunca aktif olarak sorular sordular ve cevaplar aldılar. Ziyaret sonunda öğrencilere “Düzce’nin Endemik Bitkileri” ve “Herbaryum Nedir?” posterleri hediye edildi. Nejdet Bıçakçıoğlu İlkokulu ise hediye edilen “Düzce’nin Endemik Bitkileri” posterleriyle bir pano oluşturdu.

Sakarya’da İslam’a yönelip Müslüman olan Alman Vatandaşı Hayatını Değiştirdi

Sıradaki haber:

Sakarya’da İslam’a yönelip Müslüman olan Alman Vatandaşı Hayatını Değiştirdi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.