h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Ege Bölgesi’ndeki engelsiz spor ve yaşam merkezi yaklaşırken sona eriyor

Ege Bölgesi’ndeki engelsiz spor ve yaşam merkezi yaklaşırken sona eriyor

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, engelli bireyler ve aileleriyle bir araya geldi. Başkan Zolan, engelli spor ve yaşam merkezi inşasının son aşamaya geldiğini söyledi. Bu merkezin Türkiye'ye örnek bir proje olduğunu belirten Zolan, engelli vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için ellerinden geleni yaptıklarını vurguladı. Engelsiz Spor ve Yaşam Merkezi, büyük bir alana inşa ediliyor ve birçok özelliği içerisinde barındırıyor.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, engelli bireyler ve aileleriyle buluştuğu bir etkinlik düzenledi. Bu etkinlikte Zolan, “Sizler bizim için çok değerlisiniz. Engelsiz Spor ve Yaşam Merkezi projemizin inşası sona yaklaşıyor” dedi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, engelli vatandaşlara ve ailelerine her alanda destek olmaya devam ediyor. Bu kapsamda gerçekleştirilen etkinliğe Zolan, eşi Berrin Zolan, Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Sevil Güngör, engelli bireyler ve aileleri ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı. Program, Pençe-Kilit Harekat bölgesinde şehit olan askerleri anmak amacıyla Kuran-ı Kerim tilaveti ve dualarla başladı.

Sevil Güngör, programın açılış konuşmasında “Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan, Engelsiz Spor ve Yaşam Merkezi’ni bizlere ve ailelerimize kazandırdığı için teşekkür ediyoruz. Bu kompleks, ülkemizdeki en donanımlı ve kapsamlı tesislerden biri olacak” dedi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da konuşmasına, Pençe-Kilit Harekat bölgesindeki şehitleri anarak başladı. Engelli vatandaşların karşılaştığı engelleri kaldırmak için ellerinden geleni yaptıklarını ve birçok projeyi gerçekleştirdiklerini belirten Zolan, “Sizler için her şeyi yapmak adına gayret gösteriyoruz. Sizin sevginiz, güveniniz ve desteğiniz bizim için çok önemli. Bu sevgi, güven ve destekle geleceğimiz daha da güzelleşecek” dedi.

Denizli’ye kazandırılacak Engelsiz Spor ve Yaşam Merkezi inşaatının hızla devam ettiğini vurgulayan Zolan, “Engelli kardeşlerimiz için birçok projeyi hayata geçirdik. Sizler bizim için çok değerlisiniz. En büyük projemiz olan Engelsiz Spor ve Yaşam Merkezi yakında tamamlanacak. Birlikte, sizin ihtiyaçlarınızı karşılamak ve ülkemize sahip çıkmak için çalışmaya devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

Servergazi Mahallesi’nde yapımı devam eden Engelsiz Spor ve Yaşam Merkezi, toplamda 4 bloktan oluşacak ve 12 bin 200 metrekare alana sahip olacak. Ege bölgesinin en büyük spor kompleksi olarak inşa edilen tesis, yarı olimpik yüzme havuzu, 2 çalışma havuzu, hidroterapi havuzu, çok amaçlı salon, misafirhaneler, kafeterya, oyun odası, fuaye ve sergi salonu, atölyeler, spor salonları gibi birçok bölüme sahip olacak ve engelli bireylerin ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik hizmetler sunacak.

Diyarbakır’ın 2023 kaza bilançosu korkuttu: 48 ölü, 5 bin 619 yaralı

Sıradaki haber:

Diyarbakır’ın 2023 kaza bilançosu korkuttu: 48 ölü, 5 bin 619 yaralı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.