h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Efsane Samsunsporlu Emin Kar’ın İsmi Sokaklara Taşındı

Efsane Samsunsporlu Emin Kar’ın İsmi Sokaklara Taşındı

Samsunspor'un efsane kaptanlarından Emin Kar'ın adı, Samsun'un İlkadım ilçesinde bulunan Canpolat Sokağı'na verildi. Kazada yaralanan ve felç kalan Emin Kar'a vefa gösterilerek, evinin bulunduğu Adalet Mahallesi'ndeki Canpolat Sokağı'nın adı Emin Kar Sokak olarak değiştirildi. Anma törenine Samsunspor yöneticileri, milletvekilleri ve taraftarlar da katıldı.

Samsunspor’un efsane kaptanlarından Emin Kar’ın ismi, Samsun’un İlkadım ilçesindeki Canpolat Sokağı’na verildi. 20 Ocak 1989 tarihinde Samsunspor kafilesinin geçirdiği kaza sonucunda yaralanan ve felç olan Emin Kar, eski bir futbolcu olmasının yanı sıra kulüp başkanlığı da yapmıştı. Kar’ın vefatının üçüncü yıl dönümünde Samsunspor Taraftarları Aileler Derneği, Kar’ın ailesinden izin alarak Adalet Mahallesi’ndeki Canpolat Sokağı’na adını verilmesi teklifini Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi’ne sundu. Mecliste oy birliği ile kabul edilen teklif sonucunda sokağın adı Emin Kar Sokak olarak değiştirildi. Samsunspor kafilesinin geçirdiği trafik kazasının 35. yıl dönümünde gerçekleştirilen anma törenlerinin ardından “Emin Kar” sokağının açılışı gerçekleştirildi. Törene Samsunspor A.Ş. Operasyon Direktörü ve İcra Komitesi Üyesi Soner Soykan, MHP Samsun Milletvekili Prof. Dr. İlyas Topsakal, CHP Samsun Milletvekili Murat Çan, siyasi parti temsilcileri, Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Ziya Çakır ve Samsunsporlu taraftarlar katıldı.

Kamyon şoförü, trafik kurallarını hiçe saymasıyla tepki topladı

Sıradaki haber:

Kamyon şoförü, trafik kurallarını hiçe saymasıyla tepki topladı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.