h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Edirne’deki çobanlara hayvan sağlığıyla ilgili bilgilendirme yapıldı

Edirne’deki çobanlara hayvan sağlığıyla ilgili bilgilendirme yapıldı

Edirne'nin Süloğlu ilçesinde jandarma ekipleri, hayvancılık yapan çobanlara ve diğer vatandaşlara hayvan hastalıklarıyla mücadele etme konusunda bilgilendirme yaptı. Edirne İl Jandarma Komutanlığına bağlı tim, Süloğlu ilçesi ve köylerinde hayvanlarıyla ilgilenen çobanlara hastalıkla başa çıkma yöntemleri hakkında bilgi verdi. Ayrıca, sisli havalarda sürülerin ve yırtıcı hayvanların korunması konusunda emniyet tedbirleri hakkında uyarılarda bulunuldu.

Edirne’nin Süloğlu ilçesinde hayvancılık yapan çobanlara ve vatandaşlara hastalıklarla baş etme konusunda bilgilendirme yapıldı. Edirne İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Timi, Süloğlu ilçesi ve köylerinde hayvan bakıcılığı yapan çobanlara hayvan hastalıkları ve hastalıktan korunma yöntemleri konusunda bilgilendirme faaliyeti gerçekleştirdi. Ayrıca, sisli havalarda sürülerin korunması ve yırtıcı hayvanlara karşı emniyet tedbirlerinin alınması konusunda uyarılar yapıldı.

Çöken iki bina, Ümraniye’deki metro şantiyesi yakınında meydana geldi

Sıradaki haber:

Çöken iki bina, Ümraniye’deki metro şantiyesi yakınında meydana geldi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.