h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Edirne’de Motosiklet ve Elektrikli Bisikletlerin Trafiğe Girişi Yasaklandı

Edirne’de Motosiklet ve Elektrikli Bisikletlerin Trafiğe Girişi Yasaklandı

Edirne Valiliği, olumsuz hava şartları nedeniyle motosiklet ve elektrikli bisikletlerin trafiğe çıkışını yasaklama kararı aldı. Kar yağışının beklendiği gece saatlerinde can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla yapılan bu kararda, motosiklet, elektrikli scooter ve motor kullanan kuryelerin trafiğe çıkışının belirtilen saatlere kadar yasaklandığı bildirildi. Yasak, ikinci bir duyuruya kadar geçerli olacak.

Edirne Valiliği, yaklaşan olumsuz hava koşulları sebebiyle motosiklet ve elektrikli bisikletlerin trafiğe çıkmasını yasakladı.

Valilik, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, bu gece beklenen kar yağışı nedeniyle vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla İller İdaresi Kanunu’nun 11. maddesi gereğince il sınırları içinde belirtilen saatlerde motosiklet, elektrikli scooter ve kuryelerin motorlu araç kullanmalarının geçici olarak yasaklandığını duyurdu. Yasağın ikinci bir duyuruya kadar geçerli olduğu belirtildi.

Şişli’deki bir AVM’de yaşanan korkunç anlar güvenlik kameralarına yansıdı: Otomobil merdivene daldı!

Sıradaki haber:

Şişli’deki bir AVM’de yaşanan korkunç anlar güvenlik kameralarına yansıdı: Otomobil merdivene daldı!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.