h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Edirne’de araçlar detaylı şekilde araştırıldı

Edirne’de araçlar detaylı şekilde araştırıldı

Edirne'de gece saatlerinde yapılan genel asayiş ve trafik uygulamasında araçlar detaylı bir şekilde arandı. Edirne İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri ve özel harekât timleri katılımıyla gerçekleştirilen uygulamada, Sağlık yolundaki 4 kavşak ve diğer noktalarda araç sürücüleri ve yolcuların GBT sorgusu yapıldı. Kurallara uymayan araç sürücülerine ise cezai işlem uygulandı. İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun, denetimlerin halkın güven ve huzurunu sağlamak amacıyla düzenli olarak yapılacağını belirtti.

Edirne’de Genel Asayiş ve Trafik Uygulaması Gerçekleştirildi

Edirne’de geçtiğimiz akşam saat 21.00 itibarıyla başlayan genel asayiş ve trafik uygulaması kapsamında, araçlar adeta didik didik arandı.

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü özel harekat, trafik ve asayiş şubesi ekipleri, sağlık yolunda asayiş ve trafik denetimi gerçekleştirdi. Yunus timleri ve çevik kuvvet personelinin de destek verdiği geniş katılımlı uygulamada, suç unsurlarıyla mücadele edilmesi ve aranan kişilerin yakalanması amaçlandı. Birçok noktada gerçekleştirilen uygulama ve arama faaliyetleriyle Edirne’nin merkezinde bulunan Sağlık yolundaki 4 kavşak titizlikle kontrol edildi. Durdurulan araçlar, ekipler tarafından detaylı bir şekilde arandı. Sürücü ve yolcuların Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgusu da yapıldı. Kurallara uymayan araç sürücülerine ise cezai işlem uygulandı.

İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun’un da başında bulunduğu asayiş ve trafik uygulamasına Edirne halkı yoğun ilgi gösterdi. Karaburun, denetimlerin halkın huzur ve güven ortamını sağlamak amacıyla sürekli olarak yapılacağını vurguladı.

Edirne’de gerçekleştirilen bu genel asayiş ve trafik uygulaması, halkın güvenliği ve yaşam kalitesi açısından büyük önem taşıyor. Sürücülerin kurallara uymaları ve trafik düzenine katkı sağlamaları, herkesin güvenli ve huzurlu bir şekilde seyahat etmesini sağlayacaktır.

Fırtınada savrulan fabrika çatısı, otoparkta park halindeki araçlara zarar verdi

Sıradaki haber:

Fırtınada savrulan fabrika çatısı, otoparkta park halindeki araçlara zarar verdi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.