h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Edirne’de aile içi şiddetle mücadele adına çalışmalar devam ediyor

Edirne’de aile içi şiddetle mücadele adına çalışmalar devam ediyor

Edirne İl Jandarma Komutanlığı, Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele çalışmalarına devam ediyor. Enez İlçe Jandarma Komutanlığı personelleri, ilçeye bağlı köylerde, Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesi amacıyla bilinçlendirme ve KADES mobil uygulamasının tanıtımını yapmak için eğitim ve broşür dağıtımı gerçekleştirdi.

Edirne’de bulunan İl Jandarma Komutanlığı, Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele için vatandaşları bilgilendirme ve KADES Uygulamasını tanıtma çalışmalarına devam ediyor.

Enez İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan çalışmalar kapsamında, ilçeye bağlı köylerde Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesi amacıyla vatandaşlara broşürler dağıtıldı.

Ekipler, Aile İçi Şiddetin Önlenmesi için vatandaşlara bilinçlendirme faaliyetleri gerçekleştirerek KADES mobil uygulamasının amacı ve kullanımı hakkında eğitim ve tanıtım yapmaktadır.

“Edirne İl Jandarma Komutanlığı, Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele için vatandaşları bilinçlendirme çalışmalarına devam ediyor!”

İş Yeri Önünde Silahlı Saldırıya Maruz Kalan Şahıs

Sıradaki haber:

İş Yeri Önünde Silahlı Saldırıya Maruz Kalan Şahıs

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.