h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Düzce’de pompalı tüfekle saldırıya uğrayan bir kişi yaralandı

Düzce’de pompalı tüfekle saldırıya uğrayan bir kişi yaralandı

Düzce'de bir kavgada Ali S., pompalı tüfekle yaralandı. Ali S.'nin bir grup insanla tartışması sonucu kavga çıktı ve saldırganlar olay yerinden kaçtı. Ali S. ise ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri kaçan şahısları yakalamak için çalışmalara başladı.

Düzce’de meydana gelen kavgada bir kişi pompalı tüfekle yaralandı. Camikebir Mahallesi Alemdar Sokak’ta gerçekleşen olay hakkında edinilen bilgilere göre, Ali S.’nin (35) birkaç kişiyle tartıştığı gözlemlendi ve durumu fark edenler hemen polis ekiplerine haber verdi. Tartışma hızla kavgaya dönüşünce, Ali S. pompalı tüfekle vuruldu. Saldırganlar olay yerinden kaçarak kaçtı ve bölgeye sağlık ekipleri sevk edildi. Ali S. ise ambulansla Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis ekipleri, kaçan şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için çalışmalarına hızla başladı.

Yağışlı havada kontrolden çıkan kamyon zincirleme kaza yol açtı: 4 kişi yaralandı

Sıradaki haber:

Yağışlı havada kontrolden çıkan kamyon zincirleme kaza yol açtı: 4 kişi yaralandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.