h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Dumlupınar’da liseli öğrencilere, Fatih Sultan Mehmed’in yaşamı anlatıldı

Dumlupınar’da liseli öğrencilere, Fatih Sultan Mehmed’in yaşamı anlatıldı

Dumlupınar Anadolu Lisesi'nde Fatih Sultan Mehmed'in hayatı hakkında konferans düzenlendi. Tarihçi yazar Zafer Bilgi, şehzadelik döneminden başarılarına ve sanata verdiği öneme kadar birçok konuda öğrencilere bilgi verdi. Konferansa Kaymakam Büşra Güllü Özpınar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammed Şehirli, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Dumlupınar Anadolu Lisesi öğrencileri, Osmanlı Padişahı Fatih Sultan Mehmed’in hayatı hakkında Tarihçi Yazar Zafer Bilgi tarafından verilen bir konferansa katıldı. Yazar Zafer Bilgi, şehzadelik dönemiyle birlikte Fatih Sultan Mehmed’in başarıları ve sanata verdiği değer hakkında öğrencilere bilgi verdi. Ayrıca, daha fazla tarih bilgisi edinmeleri için çeşitli önerilerde bulundu. Konferansa Kaymakam Büşra Güllü Özpınar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammed Şehirli, öğretmenler ve öğrenciler de katıldı.

Jandarma, iki ilçede uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyon gerçekleştirdi: 7 kişi gözaltına alındı

Sıradaki haber:

Jandarma, iki ilçede uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyon gerçekleştirdi: 7 kişi gözaltına alındı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.