h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a

Dramatik kurtuluş anı yaşandı

Bolu Abant Gölü Milli Parkı'na piknik yapmak için gelen bir aile, otomobillerini park ederken şarampole düşmekten son anda kurtuldu. Otomobil, sel nedeniyle bozulan yolda askıda kaldı ve jandarma ekipleri ailenin yardımına koştu. Aracın saatler sonra kurtarılabilmesi için çalışmalar yapıldı. Aile, yolun bozuk olduğunu fark etmediklerini belirterek olayı anlattı.

Bolu’da Abant Gölü Milli Parkı’na giderek piknik yapmak isteyen bir aile, otomobilleri şarampole devrilmekten son anda kurtuldu. Sel nedeniyle zarar gören yolda araç askıda kaldı.

Edinilen bilgilere göre, Kocaeli’nden Abant’a gelen bir sürücü, ailesiyle birlikte otomobillerini park etmek istedi. Ancak sürücü, daha önce meydana gelen sel nedeniyle bozulan yolu fark edemedi. Otomobil park edilirken şarampole doğru yuvarlandı, ancak son anda durmayı başardı. Jandarma ekipleri, güvenlik kameralarından otomobilin durumunu fark ederek ailenin yardımına koştu. Aracın kurtarılması saatler aldı.

Arif ve Tuğba çifti, yolun bozulduğunu fark etmediklerini belirterek, “Ne olduğunu anlamadık. Otomobili park etmek istiyorduk. Yanımızda hiçbir işaret de yoktu. Göremedik. Otomobilin ön sağ tekerleği boşluğa düştü ve askıda kaldı” dedi.

Aynı ismi paylaşan büyükbaba ve torunlarından geriye sadece fotoğraflar kaldı

Sıradaki haber:

Aynı ismi paylaşan büyükbaba ve torunlarından geriye sadece fotoğraflar kaldı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.