h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Diyarbakır’da Şehitlere Saygı Yürüyüşü: PKK’ya Karşı Çıkanlar Sloganlarla Bir Araya Geldi

Diyarbakır’da Şehitlere Saygı Yürüyüşü: PKK’ya Karşı Çıkanlar Sloganlarla Bir Araya Geldi

Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde, "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" ve "Kahrolsun PKK" sloganlarının eşlik ettiği bir saygı yürüyüşü düzenlendi. Kulp Kaymakamlığı tarafından organize edilen yürüyüşte kalabalık bir grup, Hükümet konağı önünde toplanarak şehitlere saygı duruşunda bulundu ve İstiklal Marşı'nı okudu. Türk bayraklarıyla birlikte yürüyüşe geçen grup, "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" ve "Kahrolsun PKK" sloganlarıyla merkez yeni mahalle demirciler caddesine kadar devam etti. Yürüyüşe Kulp Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Burak Akeller, kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri, öğrenciler ve vatandaşlar da katıldı. Kaymakam Akeller, yürüyüşün vatan için canlarını feda eden şehitleri anmak ve minnettarlık ifade etmek amacıyla yapıldığını belirtti.

Diyarbakır’ın Kulp ilçesinde yapılan bir etkinlikte, “Şehitler ölmez, vatan bölünmez” ve “Kahrolsun PKK” sloganlarıyla şehitlere saygı yürüyüşü düzenlendi. Kulp Kaymakamlığı tarafından organize edilen etkinlik, kalabalığın Hükümet Konağı önünde toplanmasıyla başladı. Toplanan insanlar, şehitlere saygı duruşunda bulunarak İstiklal Marşı’nı okudu ve Türk bayrakları eşliğinde yürüyüşe geçti. Yürüyüş, kentin yeni mahalle demirciler caddesine kadar devam etti. Kaymakam Burak Akeller, yürüyüşte bir konuşma yaparak, katılımcıların ortak amacının vatan için canlarını feda eden şehitleri anmak ve minnettarlıklarını ifade etmek olduğunu belirtti. Kaymakam Akeller ayrıca, yürüyüşün ilçedeki birlik ve beraberlik ruhunu güçlendirerek toplumsal dayanışmayı pekiştirdiğini vurguladı. Yürüyüşe Kulp Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Burak Akeller, kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri, öğrenciler ve vatandaşlar da katıldı.

Ümraniye’deki metro inşaatı yakınında 2 bina çöktü

Sıradaki haber:

Ümraniye’deki metro inşaatı yakınında 2 bina çöktü

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.