h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Diyarbakır’da düzenlenen etkinlikte “Gönül Sohbetleri” gerçekleşti

Diyarbakır’da düzenlenen etkinlikte “Gönül Sohbetleri” gerçekleşti

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Ali Emiri Kültür Sanat Sezonu kapsamında "Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ile Gönül Sohbetleri" programını düzenledi. Programa katılan Diyarbakırlılar, Hatipoğlu'nu yakından görmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Programda, Hatipoğlu'na plaket ve çiçek takdimi yapıldı. Program katılımcılarla yapılan dualarla sona erdi.

“Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Ali Emiri Kültür Sanat Sezonu kapsamında “Gönül Sohbetleri” programında Diyarbakırlılarla buluştu.

Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından hazırlanan kültür-sanat etkinlikleri kapsamında, Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Sezai Karakoç Kültür ve Kongre Merkezi’nde vatandaşlarla buluştu. Programa ilgi büyük oldu.

Dinleyicilerden Zeynep Yaşar, Hatipoğlu’nu yakından görmekten büyük bir mutluluk duyduğunu ifade etti. Yaşar, “Onunla çok memnunuz. Onu seviyoruz. Kendisi bizim hemşehrimizdir. Allah’ı ve dini güzel bir şekilde anlatıyor. Bu etkinlikler için Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz.” dedi.

Programda, Genel Sekreter Yardımcısı Veysel Kızılay ve Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Mesut Tanrıkulu, Nihat Hatipoğlu’na plaket ve çiçek takdim etti. Dualarla sona eren etkinlik, katılımcılar tarafından keyifle tamamlandı.

Fabrikada feci ölüm kamerada

Sıradaki haber:

Fabrikada feci ölüm kamerada

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.