h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Diyarbakır’da çocuklar, önlüklerini giyerek mutfakta aktif rol aldı

Diyarbakır’da çocuklar, önlüklerini giyerek mutfakta aktif rol aldı

Diyarbakır’da Yenişehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Mutlu Pazarlar Enerji Dolu Çocuklar Projesi” kapsamında çocuklar, mutfakta önlüklerini giyerek etkinliğe katıldılar. Velilerle birlikte katılan öğrenciler, doğayla uyumlu yaşam ve sağlıklı beslenme konularında bilinçlendi. Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci, çocukların eğlenceli etkinliklerle öğrenmelerini sağlamaktan mutluluk duyduklarını belirtti. Kırsal Hizmetler Müdürü Özgür Polat ise bu tarz etkinliklerin artarak devam edeceğini ve çocuklarda merak ve heyecan oluşturduklarını dile getirdi.

Diyarbakır’da Yenişehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Mutlu Pazarlar Enerji Dolu Çocuklar Projesi” kapsamında çocuklar, etkinliğe katılarak önlüklerini giydiler ve mutfakta aktif rol aldılar. Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci, veliler eşliğinde öğrencilere doğa ile uyumlu yaşamın ve sağlıklı beslenmenin önemini kavramaları için fırsat sağlandığını belirtti. Beşikci ayrıca, öğrencilerin sera alanında yetiştirilen sebzeleri toplayarak eğlendiklerini ve öğrendiklerini söyledi. Kırsal Hizmetler Müdürü Özgür Polat ise, bu tür etkinliklerin sayısını artırarak devam edeceklerini ve çocuklarda heyecan ve merak uyandırdığını dile getirdi.

Esenyurt’ta bir vatandaş, bankadan çıktıktan sonra gasp edildi! Görüntüler ortaya çıktı

Sıradaki haber:

Esenyurt’ta bir vatandaş, bankadan çıktıktan sonra gasp edildi! Görüntüler ortaya çıktı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.