h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Diyarbakır’da yolcu minibüsü alev topuna döndü: Yolcular tahliye edildi

Diyarbakır’da yolcu minibüsü alev topuna döndü: Yolcular tahliye edildi

Diyarbakır'da bir seyahat minibüsü seyir halindeyken aniden alev aldı. Yolcular hızla tahliye edildi ve yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Henüz nedeni bilinmeyen yangında herhangi bir yaralanma yaşanmadı.

Diyarbakır’da seyir halindeki bir şehiriçi yolcu minibüsü alev alev yanarak büyük bir panik yarattı. Olay anları ise bir vatandaşın cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi.

Yaşar Kemal Caddesi’nde, İhsan A. tarafından yönetilen 21 M 0444 plakalı minibüs, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı aniden alev aldı. Yangın hızla yayılmadan önce yolcuların tahliye edildiği görüldü. Minibüste küçük çaplı bir patlama yaşanırken, çevrede bulunanlar durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

İtfaiye ekipleri yangını uzun bir çaba sonucunda söndürebildi. Yangının çıkış sebebi ise henüz araştırılmaktadır. Neyse ki, olayda herhangi bir yaralanma yaşanmadığı belirtildi.

Biden’ın İnsanları Ölüme Sürükleyen Gazze Politikasına Sert Tepkiler Geldi

Sıradaki haber:

Biden’ın İnsanları Ölüme Sürükleyen Gazze Politikasına Sert Tepkiler Geldi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.