h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Dinlenme ve kitap okuma imkanı bir arada sunan bir yer

Dinlenme ve kitap okuma imkanı bir arada sunan bir yer

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü'nün öncülüğünde gerçekleştirilen Cedidiye Kıraathanesi, Kent Meydanı Projesi'nin önemli bir parçası olarak hizmete açıldı. Cedidiye Meydanı'nda oluşturulan bedesten tarzı iş yerlerinin ilk örneği olan kıraathane, BelTur A.Ş. tarafından işletilecektir. Cedidiye Camii'nin minarelerinin yenilenmesiyle beraber meydandaki yenileme çalışmalarının tamamlanması planlanmaktadır. Cedidiye Kıraathanesi, cemaat ve bölge esnafının taleplerine cevap vermek amacıyla hizmet verecek ve kitap okumak, dinlenmek, sohbet etmek gibi aktiviteler için uygun bir mekan olacaktır. Açılış töreni, Konuralp Pilavı ve tatlı ikramlarıyla tamamlanmıştır.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün liderliğinde hayata geçirilen Kent Meydanı Projesi’nin ilk aşamasında yer alan Cedidiye Kıraathanesi, BelTur A.Ş. tarafından işletilmek üzere düzenlenen bir törenle faaliyete geçti. Başkan Faruk Özlü’nün şehir merkezinde yaptığı dönüşümün önemli bir parçası olan proje kapsamında, Cedidiye Meydanı’nda yer alan bedesten tarzı iş yerleri hizmete başladı. 2022 yılında tamamlanması planlanan ‘Kent Meydanı Projesi’ ile Cedidiye Meydanı ile Millet Bahçesi birleştirilerek bir cami, meydan ve çarşı konsepti oluşturuldu. Başkan Özlü’nün girişimleriyle yapılan çalışmalar sonucunda meydanın eski dükkanları yıkılıp, mimari açıdan yenilendi. Cedidiye Camii’nin minarelerinin yenilenmesi devam ederken, cami cemaati ve bölge esnaflarının talepleri doğrultusunda kıraathane açılması için çalışmalara başlandı. BelTur A.Ş. bünyesinde hizmet verecek olan Cedidiye Kıraathanesi, Faruk Özlü ve diğer protokol üyelerinin katıldığı bir törenle hizmete açıldı. Özlü, törende yaptığı konuşmada Cedidiye Kent Meydanı Projesi’nin bir parçası olan kıraathanenin açılışını gerçekleştirdiklerini belirterek, bu mekanın cami cemaati ve diğer kişilerin dinlenebilecekleri, kitap okuyabilecekleri ve sohbet edebilecekleri bir ortam olacağını söyledi. Açılış töreni, vatandaşlara Konuralp Pilavı ve tatlı ikramı ile sona erdi.

Düzce’de Kar Yağışı Başladı

Sıradaki haber:

Düzce’de Kar Yağışı Başladı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.