h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Dinlenme tesisi otoparkında park halindeki tırın içinde bir erkek cesedi bulundu

Dinlenme tesisi otoparkında park halindeki tırın içinde bir erkek cesedi bulundu

Anadolu Otoyolu Sakarya geçişindeki bir dinlenme tesisinde park halindeki bir tırda, hareketsiz bir kişinin cansız bedeni bulundu. Hemen sağlık ve jandarma ekipleri olay yerine sevk edildi. İncelemeler sonucunda kişinin Mahmut Taşdan olduğu tespit edildi. Taşdan'ın ölüm sebebi henüz belirlenemedi, otopsi sonuçlarıyla birlikte netlik kazanacak. Detaylı incelemeler devam ediyor.

Anadolu Otoyolu Sakarya geçişindeki bir dinlenme tesisinde park halindeki bir tırda bir kişinin cansız bedeni bulundu.

Olay, Hendek geçişinde bulunan dinlenme tesisinde meydana geldi. Park halindeki Mercedes marka 06 HC 2385 plakalı tırın içinde hareketsiz bir kişi olduğunun fark edilmesi üzerine 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verildi. Sağlık ekipleri ve jandarma olay yerine sevk edildi. Yapılan incelemeler sonucunda, hayatını kaybeden kişinin Mahmut Taşdan olduğu belirlendi. Savcının incelemesinin ardından Taşdan’ın cenazesi hastane morguna götürülürken, ölüm nedeni otopsi sonucunda netlik kazanacak şekilde açıklandı.

Yaya Geçidinde Otomobil Tarafından Çarptığı Çocuk Kusurlu Bulundu

Sıradaki haber:

Yaya Geçidinde Otomobil Tarafından Çarptığı Çocuk Kusurlu Bulundu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.