h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a

Tokat’ta ilginç bir olay yaşandı. Taşlıçiftlik Fatih Camii’nde görev yapan imam Mustafa Çakırtaş, dilek ve şikayet kutusuna bırakılan bir not ile şaşırtıcı bir durumla karşılaştı. İmam, mektupları incelemeye başladığında, bir mektup ve içinde 100 TL bulunan bir zarf ile karşılaştı. Mektubu açıp okuduğunda ise büyük bir şok yaşadı.

Bir vatandaş caminin prizlerini kullanarak cep telefonunu şarj ettiğini ve elektrik faturasında kullanılması için 100 TL bıraktığını belirtiyordu. İmam, bu olayı sosyal medya hesabından paylaşarak herkesi duygulandırdı.

Mustafa Çakırtaş, Fatih Camii’nde 3 yıldır görev yaptığını ifade etti. Caminin yola yakın olduğunu ve buradaki vatandaşların rahat etmesi için her türlü tedbiri aldıklarını söyledi. Prizlerin dışarıda ve açık olduğunu belirten imam, vatandaşların ihtiyaçları olduğunda bu imkanı kullanabileceklerini vurguladı.

İmam, her gün yüzlerce mektup aldıklarını ve şikayetleri değerlendirdiklerini söyledi. Ancak bu mektupun kendisini çok duygulandırdığını belirtti. Son zamanlarda kul hakkının ve kamuya ait malın hiçe sayıldığı bir dönemde, bu duyarlılığın önemli olduğuna dikkat çekti. Herkesin bu bilinçle hareket etmesi gerektiğini dile getirdi ve kimse kul hakkı yememesini temenni etti.

Kızıldeniz’de Malta bayraklı bir gemiye füze saldırısı düzenlendi.

Sıradaki haber:

Kızıldeniz’de Malta bayraklı bir gemiye füze saldırısı düzenlendi.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.