h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Didim’de yapılan operasyonda kaçak içki yakalandı!

Didim’de yapılan operasyonda kaçak içki yakalandı!

Aydın'ın Efeler ilçesinde yapılan operasyonda, şüpheli şahısların evinde kaçak içki ve içki yapımında kullanılan malzemeler bulundu. Yapılan aramada, 5 litre etil alkol, 7 litre kaçak içki, anason yağı, aroma kitleri ve inceltici bulundu. Şüpheli şahıs hakkında adli işlemler devam ediyor.

Aydın’ın Efeler ilçesinde yapılan bir operasyonda, şüpheli kişilerin evinde kaçak içki ve içki yapımında kullanılan malzemeler bulundu. Aydın İl Jandarma Komutanlığı, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Efeler İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, kaçak alkol imalatı ve satışıyla ilgili bir çalışma başlattı. Yılmazköy Mahallesi’nde yaşayan B.Ç. ve E.Ç. isimli şüphelilere ait ev ve eklerinde yapılan aramada, 5 litre etil alkol, 7 litre kaçak içki, 5 şişe anason yağı, 4 şişe aroma kiti, 1 şişe inceltici, 1 adet derece ölçümü için kullanılan enjektör ve huni ele geçirildi. Şüpheli kişi hakkında adli süreç devam ediyor.

Hatipoğlu, öğrencileri için sıcak bir sürpriz hazırladı

Sıradaki haber:

Hatipoğlu, öğrencileri için sıcak bir sürpriz hazırladı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.