h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Deprem konutlarının alt ve üst yapı çalışmaları tartışıldı

Deprem konutlarının alt ve üst yapı çalışmaları tartışıldı

Adıyaman'da devam eden deprem konutlarıyla ilgili alt ve üst yapı çalışmalarının durumu, Vali Osman Varol başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda ele alındı. Toplantıda, yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri konuşuldu. Vali Varol, depremin yaralarını sarmak ve vatandaşları güvenli evlerine kavuşturmak için çalışmalara devam ettiklerini belirtti.

Adıyaman’da Deprem Konutlarındaki İlerleme Masaya Yatırıldı

Adıyaman Valisi Osman Varol’un başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, Adıyaman merkezinde ve ilçelerinde devam eden deprem konutları inşaatlarındaki ilerleme, alt ve üst yapı çalışmaları ele alındı. Toplantıya ilgili kurum ve kuruluş müdürleri de katıldı.

Adıyaman’da merkez, ilçeler ve köylerde devam eden kalıcı afet konutları inşaatlarının durumu ve alt yapı çalışmaları, değerlendirme toplantısında tartışıldı. Toplantıda, yaşanan sorunlar ve bu sorunlara yönelik çözüm önerileri masaya yatırıldı.

Vali Osman Varol, “Deprem felaketinin acısını hızla geride bırakmak, vatandaşlarımızı sağlam, güvenli ve sıcak yuvalara kavuşturabilmek için yoğun çaba harcıyoruz” dedi.

Toplantıda alınan kararlar ve yapılan çalışmalar, deprem konutlarının tamamlanması ve vatandaşların yeni yuvalarına kavuşması için umut verici bir adım olarak değerlendirildi.

Edirne’deki çobanlara hayvan sağlığıyla ilgili bilgilendirme yapıldı

Sıradaki haber:

Edirne’deki çobanlara hayvan sağlığıyla ilgili bilgilendirme yapıldı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.