h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Denizli’de trafik kurallarını hiçe sayan sürücülere sıkı denetim

Denizli’de trafik kurallarını hiçe sayan sürücülere sıkı denetim

Denizli'de trafik ekipleri, güvenli seyahat ve trafik kazalarının önlenmesi amacıyla denetimlerini sıklaştırdı. Denetimlerde, otobüslerin kış lastik derinlikleri, emniyet kemeri kullanımı, hız ihlalleri ve süre ihlalleri kontrol edildi. Vatandaşlar da emniyet kemerlerini takmaları konusunda bilgilendirildi. Dron ekibi tarafından da desteklenen denetimlerde, kusurlu sürücülere cezai işlem uygulandı. Denizli genelinde trafik düzeni ve güvenliği için denetimlerin devam edeceği belirtildi.

Denizli genelinde trafik ekipleri, kural ihlali yapan sürücüleri anında tespit ederek, emniyet kemeri kullanımı ve trafik kurallarına uyma konusunda uyarılarda bulunuyor. Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların güvenli bir şekilde seyahat etmelerini sağlamak ve trafik kazalarını en aza indirmek için il genelinde aralıksız denetimler gerçekleştiriyor. Şehirlerarası bağlantı yolları ve kentin ana arterlerinde yapılan denetimlerde, şehirlerarası yolcu taşıyan otobüslerin kış lastik derinlikleri, emniyet kemeri kullanımı, hız ihlalleri ve süre ihlallerine yönelik denetimler yapıldı. Ayrıca otobüslerde seyahat eden vatandaşlara, kendi can güvenlikleri açısından emniyet kemeri takmaları konusunda bilgilendirme yapıldı. Havadan dron ekibi de destek vererek yapılan denetimlerde, kusurları tespit edilen sürücülere idari para cezası uygulandı. Denizli’nin farklı noktalarında aralıksız olarak devam edecek denetimlerle trafik düzeni ve güvenliği sağlanmaya çalışılacak.

Yavuzeli ilçesinde yoğun sis etkisini gösterdi

Sıradaki haber:

Yavuzeli ilçesinde yoğun sis etkisini gösterdi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.