h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Denizli polisi, Afgan genç için terk edilmiş cenazeyi koruma altına aldı

Denizli polisi, Afgan genç için terk edilmiş cenazeyi koruma altına aldı

Denizli'de, eşini kıskanan arkadaşı tarafından bıçaklanarak öldürülen Afganistanlı genç Amiri Asheghossein'in ailesinin cenaze masraflarını karşılayamadığı belirtildi. Cenazesini ailesi ülkesine getiremeyen genç için Denizli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri devreye girdi ve cenazeyi kimsesizler mezarlığına defnetti. Cinayet zanlısı ise yakalanarak tutuklandı.

Denizli’de bir Afganistan vatandaşı olan Amiri Asheghossein (24), eşini kıskanan yakın arkadaşı tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Asheghossein’in ailesi, cenaze masraflarını karşılayacak maddi imkana sahip olmadığı için cenazeyi defnedemedi. Bu durum üzerine Denizli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, gencin cenazesini defnederken yardımcı oldu.
Pamukkale ilçesinin Kuşpınar Mahallesi’nde bulunan üç katlı bir apartmanda geçtiğimiz gece meydana gelen olayda, yabancı uyruklu Amiri Asheghossein ile A.N. (arkadaşı) arasında bir tartışma çıktı. Tartışma sırasında A.N., Asheghossein’i bıçaklayarak kaçtı. Yardım istemek için dışarı çıkan Asheghossein, sokakta hayatını kaybetti. Cinayetin ardından polis ekipleri, katil zanlısını bulmak için çalışmalara başladı. Kısa sürede kimliği tespit edilen A.N., İzmir’de bir otelde saklandığı belirlendi. İzmir ve Denizli polisi tarafından gerçekleştirilen eşzamanlı operasyon sonucunda cinayet zanlısı A.N. yakalanarak tutuklandı.
Polis ekipleri, cinayetin failini bulmanın yanı sıra Asheghossein’in cenazesini de defnetti. Cinayetin mağduru olan Asheghossein’in cesedi, incelenmek üzere ailesine teslim edilecekti. Ancak ailesinin maddi imkansızlıklar nedeniyle cenazeyi ülkelerine götürecek kaynakları bulunmuyordu. Bunun üzerine Denizli İl Emniyet Müdürlüğü devreye girdi. Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, 12 gün boyunca Pamukkale Üniversitesi Morgunda bekletilen cenazeyi teslim alarak kimsesizler mezarlığına defnetti.

Futbolda şike kumpası davasında yeniden görülen duruşmada 4 sanığa yakalama emri!

Sıradaki haber:

Futbolda şike kumpası davasında yeniden görülen duruşmada 4 sanığa yakalama emri!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.