h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Deniz kenarında kayalıklardan düşen kişiye yardım çağrısı yapılıyor

Deniz kenarında kayalıklardan düşen kişiye yardım çağrısı yapılıyor

Alanya'da alkol alan bir şahıs, deniz manzarası izlerken dengesini kaybederek kayalıklardan düştü. Yaralı şahıs sağlık ekipleri tarafından kurtarılarak hastaneye götürüldü. Olay saat 16.30 sıralarında Alanya Okurcalar Mahallesi sahilinde meydana geldi. İş aramak için Alanya'ya gelen Mahmut Toncu isimli şahıs ve arkadaşı alkol aldıktan sonra olay gerçekleşti. Arkadaşının ihbarı üzerine sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Mahmut Toncu'nun arkadaşı çantayı sırtına alırken dengesini kaybettiğini belirtti.

Alanya’da Alkol Alan Şahıs Kayalıklardan Düştü

Alanya’nın Okurcalar Mahallesi sahilinde, içtikleri alkolün etkisiyle deniz manzarası seyretmek isteyen bir şahıs, dengesini kaybederek kayalıklardan düştü. Yaralı şahıs, sağlık ekipleri tarafından düştüğü yerden kurtarılarak hastaneye götürüldü.

Olay, saat 16.30 sularında Okurcalar Mahallesi sahilinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, iş bulmak amacıyla Adana’dan Alanya’ya gelen Mahmut Toncu ve arkadaşı bir süre sahilde alkol tükettikten sonra ayağa kalktı. Mahmut Toncu, çantasını alırken dengesini kaybederek 7 metre yükseklikten kayalık alana düştü. Arkadaşının ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri çağrıldı. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan şahıs, hastaneye sevk edildi.

Olayı gören Okurcalar Muz Spor Başkanı Hasan Hüseyin Azak, sağlık ekiplerine yardımcı olarak şahsı yukarı çıkardıklarını belirterek, “Ben de maçtan dönüyordum, sağlık ekiplerini görünce yardım ettim” dedi.

Mahmut Toncu’nun arkadaşı ise Alanya’ya iş aramak için geldiklerini ve Adana’da yaşadıklarını söyleyerek, “Çantayı sırtına alırken dengesini kaybetti” şeklinde konuştu.

Suriye’nin kuzeyindeki PKK/YPG hedeflerine hava saldırısı gerçekleştirildi

Sıradaki haber:

Suriye’nin kuzeyindeki PKK/YPG hedeflerine hava saldırısı gerçekleştirildi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.