h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Demir parçası düşmesi sonucu yaşamını yitiren işçi belirlendi

Demir parçası düşmesi sonucu yaşamını yitiren işçi belirlendi

Kastamonu'nun Seydiler ilçesinde bir işçi kaynak yaparken başına düşen demir parçası nedeniyle hayatını kaybetti, bir diğer işçi ise yaralandı. İş kazasının ardından savcılık ve olay yeri inceleme ekipleri olay yerinde inceleme yaptı. Hayatını kaybeden işçinin cenazesi ise otopsi için hastanenin morguna kaldırıldı.

Kastamonu’nun Seydiler ilçesinde bir işçinin kaynak yaparken başına düşen demir parçası sonucu hayatını kaybettiği üzücü bir olay yaşandı. Aynı olayda bir başka işçi de yaralandı.
Gelen bilgilere göre, Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan entegre bir fabrikada inşaat çalışması sırasında İbrahim Sepetçi ve Celal D. isimli işçilerin üzerine yaklaşık 5 metre yükseklikten demir bir parça düştü. Demir parçasının İbrahim Sepetçi’nin başına isabet etmesi sonucu olay yerinde hayatını kaybettiği, Celal D.’nin ise yaralandığı belirtildi. Yaralanan işçi, sağlık ekibinin çağrılmasıyla Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
Kaza sonrası olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı ve Olay Yeri İnceleme ekipleri, detaylı bir inceleme gerçekleştirdi. Ardından, İbrahim Sepetçi’nin cenazesi otopsi için Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna gönderildi.

Nevşehir’de Tatil Çetesi Şahısları Gözaltına Alındı

Sıradaki haber:

Nevşehir’de Tatil Çetesi Şahısları Gözaltına Alındı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.