h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde meydana gelen üzücü bir olay sonucunda, iş makinesinin çarpması sonucu hayatını kaybeden 2 yaşındaki Elis Ada, bugün son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze töreninde, acılı baba gözyaşlarına hakim olamayarak tabutun başında durdu.

Kaza, dün Kazım Karabekir Mahallesi Alkın Sokak’ta meydana geldi. İş makinesini kullanan Şahin S., geri manevra yaparken 29 yaşındaki Ceylan Şahin’in çocuklarıyla birlikte parka gitmekte olduğu sırada çarpıştı. Kazada, bebek arabasında bulunan 2 yaşındaki Elis Ada iş makinesinin altında kalarak hayatını kaybetti. 3 yaşındaki Gülbeyaz ve annesi yaralandı. Anne, çocuklarıyla parka gitmek için dışarıdayken bebeğinin ölüm haberiyle sinir krizi geçirdi. Baba Mehmet Şahin ise ölen bebeğinin oyuncağına sarılarak, “Elis hadi kalk kızım” diye ağlamaktan kendini alamadı. Yaralı anne ve kızı, olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye götürüldü. Bu acı olay, görenlerin yüreklerini dağladı.

Elis Ada’nın cenazesi, ailesi tarafından alınarak Elmalı Camii’ne getirildi. Cenaze namazına, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da katıldı. Elis Ada, Gebze Balçık köyündeki Darıca Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Diğer taraftan, anne Ceylan Şahin’in doğumunun yaklaşması nedeniyle hastanede tedavi altında olduğu belirtildi. 3 yaşındaki Gülbeyaz Şahin’in ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Karabük’te emekli vatandaşlar ücretsiz su ve toplu taşıma hizmetlerinden yararlanabilecek

Sıradaki haber:

Karabük’te emekli vatandaşlar ücretsiz su ve toplu taşıma hizmetlerinden yararlanabilecek

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.