h Dolar 34,2759 % 0
h Euro 36,9837 % 0
h Sterlin 44,5241 % 0
h Altın (Gr) 3.023,35 %-0,14
h BIST100 8.838,60 %2,13
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Damadının gözü önünde yaşamını yitirdi

Damadının gözü önünde yaşamını yitirdi

Denizli'de arızalanan aracını tamir etmek isteyen bir sürücü, yolun kenarına çektiği aracının ön kapısında fenalaşarak yere yığıldı. Bu sırada yanından geçen bir kamyonetin ezmesi sonucu hayatını kaybetti. Güvenlik kameraları olayın anını saniye saniye kaydetti. Olayın ardından yapılan otopsi sonucu, sürücünün bugün memleketi Baklan'da defnedileceği belirtildi. Kazayla ilgili soruşturma ise devam ediyor.

Denizli’de bir aracın arızalanması sonucu meydana gelen trajik olayda, sürücü tamir yaparken yerde bayıldı ve kendisini çarpan bir kamyonetin altında kalarak hayatını kaybetti. Bu üzücü kazanın güvenlik kamerası görüntüleri, damadının gözü önünde gerçekleşen olayın tüm detaylarını ortaya koydu.

Olay, Merkezefendi ilçesine bağlı Akkonak Mahallesi’nde Yeşilköy Caddesi üzerinde meydana geldi. Remzi Özcan (59), eşi, kızı, damadı ve torunuyla birlikte seyahat ederken aracı arıza yaptı. Eşi, kızı ve torunu yürüyerek yolculuklarına devam ederken, Özcan aracın ön kaputunu açarak, arızayı düzeltmeye çalıştı.

Aniden fenalaştı

Aracını tamir etmek için çaba sarf ederken birden bayılan Remzi Özcan, birkaç saniye sonra yere yığıldı. Yere düşerken, M.D. tarafından kullanılan 20 B 9450 plakalı kamyonetin üzerine başını çarptı. Kanlar içinde kalan Özcan, kamyonetin altında kalarak ağır yaralandı. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Özcan, hastaneye kaldırıldı ancak kurtarılamadı.

Kazanın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı

Bu arada, Remzi Özcan’ın tamir yaparken hayatını kaybettiği kazanın güvenlik kamerası görüntüleri, saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, aracın açık ön kapısıyla uğraşan Özcan’ın aniden fenalaştığı, ardından geçen kamyonetin çarpması sonucu üzerinden geçtiği anlar yer aldı.

Remzi Özcan’ın otopsi işlemleri tamamlandı ve bugün memleketi Baklan’da defin işlemleri yapılacak. Kazayla ilgili soruşturma ise devam ediyor.

Tepebaşı ilçesinde 53 bin porsiyon yemek ihtiyaç sahiplerine teslim edildi

Sıradaki haber:

Tepebaşı ilçesinde 53 bin porsiyon yemek ihtiyaç sahiplerine teslim edildi