h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Damaca’nın üzerindeki su, parasını göz altına aldı

Damaca’nın üzerindeki su, parasını göz altına aldı

Eskişehir'de bir apartmanın önünde duran damacanaya asılı su parası çalan hırsız güvenlik kameralarına yakalandı. Şüpheli, apartman girişindeki damacanaların içindeki parayı çalarak olay yerinden hızla kaçtı. Hırsızlık anları güvenlik kameralarıyla kaydedildi ve sosyal medyada çokça paylaşılmasıyla vatandaşların tepkisine neden oldu.

Eskişehir’de bir apartmanın önünde bulunan damacanaya asılı su parasının çalındığı anlar güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Olay, Kurtuluş Mahallesi Güngör Sokak’ta meydana geldi. Bilgilere göre, kimliği belirsiz bir şahıs, apartmanın girişinde bulunan damacanalarda bulunan su paralarına göz dikti. Poşet içindeki paraları çaldıktan sonra hızla olay yerinden uzaklaşan şüpheli, güvenlik kameraları tarafından tespit edildi. Bu olay, sosyal medyada sık sık paylaşıldı ve vatandaşların tepkisine neden oldu.

MİT, terör örgütü PKK/YPG’nin sözde sorumlularından Liman Suwyeş’inin Suriye’nin Kamışlı bölgesinde nokta operasyonla etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Sıradaki haber:

MİT, terör örgütü PKK/YPG’nin sözde sorumlularından Liman Suwyeş’inin Suriye’nin Kamışlı bölgesinde nokta operasyonla etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.