h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Çorlu’da meydana gelen saldırıda 2 kişi yaralandı

Çorlu’da meydana gelen saldırıda 2 kişi yaralandı

Tekirdağ Çorlu'da gece yarısı meydana gelen silahlı saldırıda, bilinmeyen bir nedenle boş bir dükkana giren M.K., S.Ç. ve U.K.'ye saldırdı. İki kişi yaralanırken, polis ekipleri saldırganı yarım saat içinde yakaladı. Yaralılar ambulanslarla Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olay yerinden kaçan şüpheli, yarım saat sonra asayiş ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Soruşturma devam ediyor.

Tekirdağ Çorlu’da meydana gelen silahlı saldırıda 2 kişi yaralandı. Hızlı bir polis operasyonuyla saldırgan yarım saat içinde yakalandı.

Olay, Cemaliye Mahallesi Balık Pazarı Caddesi’nde gece saatlerinde gerçekleşti. S.Ç. ve U.K. isimli kişiler, boş bir dükkanda sohbet ederken M.K. isimli saldırgan tarafından henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı silahlı saldırıya uğradı.

Kurşunların hedef aldığı S.Ç. ve U.K. kanlar içinde kaldı. Yaralanan kişiler, olay yerine gelen ambulanslarla Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Saldırgan ise yarım saat içinde polis ekipleri tarafından yakalandı.

Olay yerinden kaçan şüpheli M.K., yaklaşık yarım saat sonra Çorlu Kalesi mevkiinde asayiş ekipleri tarafından yakalanmıştır. Soruşturma ise hala devam etmektedir.

Vali Şimşek, depremin merkez üssünde bulunuyor.

Sıradaki haber:

Vali Şimşek, depremin merkez üssünde bulunuyor.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.