h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Cinayet Şüphelisi, Kardeşinden Bıçakla Yaralama Olayında Tutuklandı

Cinayet Şüphelisi, Kardeşinden Bıçakla Yaralama Olayında Tutuklandı

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde kardeşiyle çıkan tartışma sonucunda bir şahıs, kardeşini göğsünden bıçaklayarak ağır yaraladı. Olayın meydana geldiği binadaki diğer sakinler, tartışma ve bağrışmalar üzerine dışarı çıktı ve kanlar içindeki yaralıyı buldu. Sağlık ekipleri ve polis olay yerine sevk edildi. Yaralı, hastaneye kaldırıldıktan sonra şüpheli gözaltına alındı ve tutuklandı. Yaralının sağlık durumu ise ciddi olarak değerlendirildi.

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde yaşanan olayda, bir kişi kardeşini göğsünden bıçaklayarak ağır yaraladı. İbni Sina Caddesi’ndeki bir binada meydana gelen olayda, O.K. (28) ve K.K. (26) isimli kardeşler arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. İddiaya göre, O.K. mutfağa giderek bir bıçakla K.K.’yı göğsünden yaraladı. Çevredeki diğer bina sakinlerinin bağrışmaları üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. K.K., sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. O.K. ise olaydan sonra suç aletiyle birlikte gözaltına alındı ve emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adli makamlarca tutuklandı. Kardeşinin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bilgisi verildi.

Bozdoğanlı genç trafik kazasında yaşamını yitirdi

Sıradaki haber:

Bozdoğanlı genç trafik kazasında yaşamını yitirdi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.