h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Çınar ekibi köyleri ziyaret ederek talepleri dinliyor

Çınar ekibi köyleri ziyaret ederek talepleri dinliyor

İzmit Belediyesi Çınar Ekibi, vatandaşların taleplerini dinlemek için köy köy dolaşmaya devam ediyor. Son olarak Sekbanlı, Kabaoğlu ve Sarıcalar köylerini ziyaret eden ekip, vatandaşların önerilerini not aldı ve hediyeler takdim etti. Vatandaşlar, yapılan ziyaretten memnuniyetlerini dile getirirken, Çınar Ekibi'nin çalışmalarının önümüzdeki günlerde de devam edeceği belirtildi.

İzmit Belediyesi Çınar Ekibi, vatandaşların taleplerini dinlemek için köy köy, mahalle mahalle gezerek halkla buluşuyor.

İzmit Belediyesi Çınar ekibi, köylerdeki vatandaşlarla devam eden bir projeye imza atıyor. Her gün farklı bir mahallede halkın kapısını çalan Çınar ekibi, son olarak Sekbanlı, Kabaoğlu ve Sarıcalar köylerini ziyaret etti. Vatandaşların taleplerini dinleyen ekip, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in selamlarını ileterek hediyelerini dağıttı. Sekbanlı, Kabaoğlu ve Sarıcalar köylerinde etkin bir şekilde çalışan Çınar ekibi, halkın da memnuniyetini kazandı. Vatandaşlar, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Çınar ekibine teşekkür etti. İzmit Belediyesi Çınar Ekibinin ziyaretlerinin önümüzdeki günlerde de şehrin her noktasında devam edeceği belirtildi.

Mamak ilçesinde hutbe okuma yarışması düzenlendi

Sıradaki haber:

Mamak ilçesinde hutbe okuma yarışması düzenlendi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.