h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • CEO’nun 4,5 metrelik düşmesi, Hindistan’da kutlama gecesinde büyük bir faciaya yol açtı

CEO’nun 4,5 metrelik düşmesi, Hindistan’da kutlama gecesinde büyük bir faciaya yol açtı

Hindistan'da yazılım şirketi Vistex'in kutlama gecesinde yaşanan bir kaza sonucu CEO Sanjay Shah hayatını kaybederken, Başkan Vishwanath Raju Datla'nın ise hayati tehlikesi devam ediyor. Gümüş jübile kutlamaları sırasında demir kafesin halatının kopması sonucu 4,5 metre yükseklikten düşen iki yöneticinin durumu ise kritik. Kazaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

Hindistan’da yazılım şirketi Vistex’in düzenlediği bir kutlama gecesinde yaşanan üzücü olayda, şirketin CEO’su Sanjay Shah ve Başkanı Vishwanath Raju Datla hayatlarını tehlikeye attı. Kutlamalar sırasında Shah ve Datla’yı taşıyan demir kafesin halatı koparak 4,5 metre yükseklikten düştüler. Maalesef, Shah olay yerinde hayatını kaybederken, Datla hala ciddi bir tehlike altında bulunuyor.

Hyderabad şehrinde gerçekleşen Vistex şirketinin gümüş jübile kutlamalarında beklenmedik bir facia yaşandı. CEO Sanjay Shah ve Başkan Vishwanath Raju Datla, etkileyici bir giriş yapmak için havai fişeklerle süslenen demir kafesin içine girmeye karar verdiler. Ancak kafes sahneye indirildiği sırada halatlardan biri koptu ve CEO Shah ile Başkan Datla 4,5 metre yükseklikten aşağı düştü. Shah’ın hayatını kaybettiği acı bir gerçekken, Başkan Datla’nın da durumu hala kritik bir halde olduğu belirtiliyor.

Kazanın videosu kutlamaya katılan kişiler tarafından kaydedildi ve görüntülerde kafesin aşağı indirildiği, bir süre sallandıktan sonra halatın koptuğu ve 2 yöneticinin de sahneye düştüğü görülüyor.

Bu üzücü olayın ardından soruşturma başlatıldı ve gerekli önlemlerin alınması için yetkililer harekete geçti.

53 kaçak göçmen, minibüs ve arkasındaki römorkta sıkışmış olarak yakalandı!

Sıradaki haber:

53 kaçak göçmen, minibüs ve arkasındaki römorkta sıkışmış olarak yakalandı!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.