h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Çatıdan düşen bir çanak anten, elektrik hattını kesiyor

Çatıdan düşen bir çanak anten, elektrik hattını kesiyor

Samsun'un Bafra ilçesinde şiddetli rüzgar nedeniyle çatıdan uçan çanak anten, elektrik telini kopardı. Anten, yere düşmeden önce sokakta park halindeki araçlara çarpmadan önce elektrik teline çarptı. Mahalle sakinleri durumu fark ederek yetkililere bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, kopan teli tamir ederek arızayı düzeltti.

Samsun’un Bafra ilçesinde yoğun rüzgar nedeniyle bir çatıdaki çanak antenin koparak elektrik hattını dağıttığı olay meydana geldi. Dün gece yaşanan bu durumda, şiddetli rüzgar nedeniyle çatıdan savrulan çanak anten, elektrik tellerine çarparak kopmasına sebep oldu. Anten, elektrik hattına çarptıktan sonra hiçbir araca zarar vermeden yere düştü.

Haberin duyulması üzerine birçok mahalle sakini araçlarını kontrol etti ve durumu yetkililere bildirdi. Olay yerine hızla gelen ekipler, kopan elektrik hattını onararak arızayı giderdi. Bu sayede olayın daha büyük bir soruna dönüşmesi önlendi.

Huzur ve güven programı: Toplumun refahı için başlatılan yeni projede ilk adım atıldı.

Sıradaki haber:

Huzur ve güven programı: Toplumun refahı için başlatılan yeni projede ilk adım atıldı.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.