h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) %
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Çatalca’da Uzman Çavuş, Kendisine Saldıran Şahsı Vurarak Kendini Savundu

Çatalca’da Uzman Çavuş, Kendisine Saldıran Şahsı Vurarak Kendini Savundu

Çatalca'da bir Uzman Çavuş, kendisine saldıran bir grubun üzerine ateş açtı. Açılan ateş sonucu bir kişi yaralandı. Olay, Çatalca'da bulunan Millet Bahçesi'nde meydana geldi. Uzman Çavuş Özgür K., bir grup ile tartışmaya başladı. Tartışma kavgaya dönüştü ve 6 kişi saldırdı. Hırpalanan Uzman Çavuş, silahını çıkararak ateş etti ve Mehmet E.'yi vurdu. Olay anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Çatalca ilçesinde bir Uzman Çavuş, kendisine saldıran bir grubun üzerine ateş açarak bir kişiyi yaraladı. Olay, dün akşam saatlerinde Ferhatpaşa Mahallesi’ndeki Millet Bahçesi’nde meydana geldi. Çatalca’da görev yapan Uzman Çavuş Özgür K, Millet Bahçesi’nde buluştuğu bir grupla arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavgada birdenbire saldırıya uğrayan Uzman Çavuş, hırpalanmamak için yanındaki silahını çıkartarak önce havaya ardından da saldırganlarının üzerine ateş etti. Bu sırada Mehmet E. isimli bir kişi vuruldu. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı Mehmet E, ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı ve durumunun iyi olduğu bildirildi. Olay anı, parkta bulunan güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

“Sakat dağcıyı askerler kurtardı” olarak özgünleştirebilirim.

Sıradaki haber:

“Sakat dağcıyı askerler kurtardı” olarak özgünleştirebilirim.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.