h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Canını tehlikeden son anda kurtarmış: Aracın altında kalmaktan mucizevi kurtuluş!

Canını tehlikeden son anda kurtarmış: Aracın altında kalmaktan mucizevi kurtuluş!

Ankara Yenimahalle'de bir otomobil, yolda hızla seyrederken kontrolden çıkarak park halindeki diğer araçlara çarptı. Ancak bir vatandaş, otomobillerin çarpması son anda kurtuldu. Olayın güvenlik kamerası görüntüleri de kaydedildi.

Yenimahalle’deki Korkunç Kaza Anı Kamerada! Vatandaş Son Anda Kurtuldu!

Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde yaşanan olayda, hızla seyreden bir otomobil yol kenarındaki diğer araçlara çarptı ve bir vatandaşın çarpmanın etkisinden son anda kurtuldu. Olay dün sabah saatlerinde meydana geldi. Beyaz renkteki SUV otomobilin sürücüsü, direksiyon kontrolünü kaybederek sol şeritte ilerlemekteydi. Diğer araçların park halinde olduğu alana daldı ve 3 otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle, SUV model araç ve diğer otomobiller birlikte sürüklendi. Bu sırada, bir vatandaş kaldırımdan geçiyordu ve otomobillerin üzerine doğru gelme tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. Neyse ki, vatandaş son anda kurtuldu. İş yerinin güvenlik kamerası da bu korku dolu anları kaydetti.

İsrail, Gazze’nin güneyinde saldırı düzenledi: 16 kişi hayatını kaybetti

Sıradaki haber:

İsrail, Gazze’nin güneyinde saldırı düzenledi: 16 kişi hayatını kaybetti

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.