h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Çanak anten tartışmasının şüphelisi, “kasten adam öldürme” suçundan mahkemeye sevk edildi

Çanak anten tartışmasının şüphelisi, “kasten adam öldürme” suçundan mahkemeye sevk edildi

Samsun'da çıkan bir tartışma sonucu çanak antenle uğraşırken çatıdan düşüp hayatını kaybeden ağabey, "kasten adam öldürmek" suçlamasıyla adliyeye sevk edildi. Olay, Samsun'un İlkadım ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, Kemal Çakır, kardeşinin çanak antene müdahale etmesine engel olmak isteyince aralarında tartışma ve arbede çıktı. Bu sırada çatıdan düşen Kemal Çakır, ağır yaralanarak hayatını kaybetti. Ağabey Ahmet Çakır ise gözaltına alındı ve suçlamalarla ilgili adliyeye sevk edildi.

Samsun’da çıkan bir tartışma ve arbede sonucunda çatıdan düşerek hayatını kaybeden bir kişi, ağabeyi tarafından “kasten adam öldürmek” suçlamasıyla adliyeye sevk edildi.

Olay, Samsun’un İlkadım ilçesinde bulunan Anadolu Mahallesi’nde 3 katlı bir binanın çatı katında meydana geldi. İddialara göre, Kemal Çakır (42), ağabeyi Ahmet Çakır’ın (55) televizyon yayınını bozmak amacıyla çanak antene müdahale etmek için çatıya çıktı. Ahmet Çakır da kardeşinin peşinden çatıya çıkarak müdahale etmek istedi. İki kardeş arasında tartışma ve arbede yaşandı. Bu sırada çatıdan 3. katın balkonuna düşen Kemal Çakır ağır yaralandı. Kemal Çakır, ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Ağabey Ahmet Çakır polis tarafından gözaltına alındı. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu’ndaki sorgusunun ardından Ahmet Çakır, “kasten adam öldürmek” suçlamasıyla bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Ahmet Çakır’ın yüzde 40 psikolojik engelli raporu olduğu ve ilaç kullandığı belirlendi.

ABD’ye kar fırtınası felaketi: 40 kişinin hayatını kaybettiği 6 günde!

Sıradaki haber:

ABD’ye kar fırtınası felaketi: 40 kişinin hayatını kaybettiği 6 günde!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.