h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Çanak anten tartışmasında kardeşi hayatını kaybeden ağabeye ev hapsi verildi

Çanak anten tartışmasında kardeşi hayatını kaybeden ağabeye ev hapsi verildi

Samsun'da çanak antenle ilgili çıkan tartışma sonucu kardeşinin çatıdan düşerek ölmesiyle ilgili olarak, mahkeme tarafından ağabeye elektronik kelepçeli ev hapsi verildi. Olay, Samsun'un İlkadım ilçesinde meydana geldi. Kemal Çakır, ağabeyinin televizyon yayınını bozmak amacıyla çatıya çıktı. Kardeşinin ardından çatıya çıkan Ahmet Çakır ile aralarında tartışma ve kavga yaşandı. Bu sırada Kemal Çakır çatıdan düşerek ağır yaralandı ve kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Ağabey Ahmet Çakır ise polis tarafından gözaltına alındı. Ahmet Çakır'a "kasten adam öldürmek" suçlamasıyla ev hapsi uygulandı.

Samsun’da çıkan bir tartışma ve kavgada, çanak anten meselesiyle ilgili olarak ağabey çatıdan düşerek hayatını kaybetti. Mahkeme tarafından ağabeye elektronik kelepçeli ev hapsi cezası verildi.

Olay, Samsun’un İlkadım ilçesinde bulunan bir apartmanın çatı katında meydana geldi. İddialara göre, Kemal Çakır isimli kişi, ağabeyi Ahmet Çakır’ın televizyon yayınını bozmak amacıyla çanak antene müdahale etmek için çatıya çıktı. Kardeşini takip eden Ahmet Çakır, ona müdahale etmek istedi. İki kardeş arasında tartışma ve kavga yaşandı. Kavganın sırasında Kemal Çakır, çatıdan 3. katın balkonuna baş üstü düştü ve ağır yaralandı. Ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürülen Kemal Çakır, kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Ağabey Ahmet Çakır, polis tarafından gözaltına alındı. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu tarafından sorgulanan Ahmet Çakır, “kasten adam öldürme” suçlamasıyla bugün Samsun Adliyesine gönderildi. Ahmet Çakır’ın %40 oranında psikolojik engelli raporu olduğu ve ilaç kullandığı öğrenildi.

Savcının tutuklanma talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk ettiği Ahmet Çakır, ev hapsi cezasıyla birlikte elektronik kelepçe takılarak cezalandırılmasına karar verildi.

Samsunspor’un deplasmana giden otobüsü, 35 yıl önce kayboldu ve bir daha bulunamadı.

Sıradaki haber:

Samsunspor’un deplasmana giden otobüsü, 35 yıl önce kayboldu ve bir daha bulunamadı.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.