h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Büyükçekmece’de polis aracı şüpheliyi kovalarken kaza yaptı: 1 polis memuru yaralandı.

Büyükçekmece’de polis aracı şüpheliyi kovalarken kaza yaptı: 1 polis memuru yaralandı.

Büyükçekmece'de polis ekipleri, dur ihtarına uymayan bir motosiklet sürücüsünü kovalarken kaza yaptı. Kazada 1 polis memuru yaralandı ve şüpheli gözaltına alındı. Olay, Pınartepe Mahallesi'nde meydana geldi. Motosiklet sürücüsü, polisin dur ihtarına uymayarak kaçmaya başladı. Polis aracı ise kaza yaparak kaldırıma çıktı. Yaralanan polis memuru hastaneye kaldırıldı. Motosiklet sürücüsü ise gözaltına alındı.

Büyükçekmece’de polis ekibi, “dur” ihtarına uymayan bir motosiklet sürücüsünü takip ederken kaza yapmıştır. Kazada bir polis memuru yaralanırken, şüpheli şahıs gözaltına alınmıştır.
Olay, Pınartepe Mahallesi’nde saat 17.00 sıralarında meydana gelmiştir. İddialara göre, plakası 77 AB 157 olan motosiklet sürücüsü Ö.F.B., polisin kendisine dur ihtarında bulunmasının ardından kaçmaya başlamıştır. Polis ekibi tarafından takip edilen motosiklet, kaldırıma çıkarak bir kaza yapmıştır. Araç içinde hafif şekilde yaralanan bir polis memuru, olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılmıştır. Polisten kaçan motosikletli şahıs ise kaza sonrasında yakalanarak gözaltına alınmıştır. Motosikletli şahsın neden kaçtığı ise henüz bilinmemektedir.

Aydın Ilıcabaşı’nda evler sular altında kaldı, vatandaşlar acil yardım bekliyor

Sıradaki haber:

Aydın Ilıcabaşı’nda evler sular altında kaldı, vatandaşlar acil yardım bekliyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.