h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Bursa’da yaşanan inşaat işçileri arasındaki çatışma, güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Bursa’da yaşanan inşaat işçileri arasındaki çatışma, güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Bursa'da inşaat işçileri arasında çıkan sopalı kavga polis kamerasına yansıdı. Nilüfer ilçesinde meydana gelen olayda, henüz bilinmeyen bir nedenle işçiler arasında tartışma çıktı. Tartışma hızla büyüyerek işçilerin birbirlerine sopalarla saldırmasına yol açtı. Diğer işçilerin araya girmesiyle kavga sonlandırıldı. Polis ekipleri olay yerine gelerek şikayetçi olan işçileri gözaltına aldı. Olay, çevrede bulunan bir vatandaşın kamerası tarafından kaydedildi.

Bursa’da işçiler arasında yaşanan sopalı kavga görüntülendi.

Olay, Nilüfer ilçesine bağlı Balat Mahallesi’nde meydana geldi. İnşaat işçileri arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma hızla büyüyerek işçilerin birbirlerine ellerindeki sopalarla saldırdığı bir duruma dönüştü. İşçiler bir süre kavga ettikten sonra diğer işçilerin araya girmesiyle kavga sona erdi. Polis ekipleri, ihbar üzerine olay yerine gelerek birbirlerinden şikayetçi olan işçileri polis merkezine götürdü.

Bu kavga anı, çevrede bulunan bir vatandaşın kamerasıyla görüntülendi.

Mikrodalgadan uyuşturucu çıkmasıyla 2 kişi gözaltına alındı

Sıradaki haber:

Mikrodalgadan uyuşturucu çıkmasıyla 2 kişi gözaltına alındı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.