Gazeteler
Bursa’da tefecilik yapan ve yüksek faizle borç verdiği kişilere rağmen hala icra takibi başlatan suç örgütü üyeleri, polis operasyonuyla yakalandı. Operasyon sayesinde 15 milyon liralık vurgun önlendi.
Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, tefecilere yönelik geniş çaplı bir operasyon düzenledi.
Cumhuriyet Başsavcılığı’nın izniyle gerçekleştirilen operasyonda, borçlu kişilere yüksek faizle para veren ve borçlarını ödeseler bile senetleri vermeyip icra yoluna giden suç örgütü üyeleri gözaltına alındı.
Yapılan soruşturma sonucunda, M.S., İ.K. ve S.D. adlı şüphelilerin toplamda 43 kişiye bu yöntemle 15 milyon liralık icra takibi başlattığı belirlendi. Operasyonun ardından M.S., İ.K. ve S.D. gözaltına alındı ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.
[Özgün Başlık Önerisi] Borçlarını ödeseler bile icra takibi başlatan tefecilere operasyon: 15 milyon liralık vurgun önlenmiş!
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.