h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Bursa’da İlginç Bir Olay: Yere Düşen Adam Hayatını Kaybetti, Yakınları Şemsiyeyle Cenazeyi Korudu

Bursa’da İlginç Bir Olay: Yere Düşen Adam Hayatını Kaybetti, Yakınları Şemsiyeyle Cenazeyi Korudu

Bursa İnegöl'de yaşanan olayda, pazara gitmek üzere yolda yürüyen 75 yaşındaki bir adam aniden yere düşerek hayatını kaybetti. Saat 14.30 sıralarında meydana gelen olay, Esentepe Mahallesi Kanarya Caddesi'ndeki otobüs durağında gerçekleşti. Necmettin Altınyollar adlı yaşlı adam, pazar arabasıyla yürürken durakta yere yığıldı. Durumu fark eden vatandaşlar polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık ekipleri olay yerine gelerek Altınyollar'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Cenaze yağıştan korunması için polis ekipleri tarafından şemsiyeyle kapatıldı. Adli Tıp kurumuna kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için gönderilen yaşlı adamın cenazesiyle ilgili polis soruşturma başlattı.

Bursa’nın İnegöl ilçesinde 75 yaşındaki bir adam, pazara gitmek üzere yolda yürürken aniden yere düşerek hayatını kaybetti. Olay, Esentepe Mahallesi Kanarya Caddesi’ndeki otobüs durağında saat 14.30 sıralarında meydana geldi. Pazar arabasıyla yürüyen Necmettin Altınyollar, otobüs durağında aniden bayıldı. Vatandaşlar, hareketsiz yatan Altınyollar’ı fark edince durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Altınyollar’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Yağışlı havadan dolayı polis ekipleri, cenazenin üzerine şemsiye tutarak yağmurdan korudu. Yaşlı adamın cesedi, savcının incelemesinin ardından ölüm sebebinin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Diyarbakır’da çocuklar, önlüklerini giyerek mutfakta aktif rol aldı

Sıradaki haber:

Diyarbakır’da çocuklar, önlüklerini giyerek mutfakta aktif rol aldı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.