h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Bursa’da hüküm giydiği cezaevinden 24 saat sonra yeniden içeri girmek zorunda kaldı

Bursa’da hüküm giydiği cezaevinden 24 saat sonra yeniden içeri girmek zorunda kaldı

Bursa'da daha önce cezaevine giren H.A., cezaevinden çıktığı gün otomobil çaldı. Polis ekipleri tarafından güvenlik kamerası incelemeleri sonucunda şüpheli tespit edildi ve yakalandı. Şüpheli, emniyetteki işlemlerin ardından mahkemece tutuklanarak tekrar cezaevine gönderildi.

Bursa’da hırsızlık suçundan cezaevine giren bir şahıs, çıkış yapar yapmaz tekrar bir otomobili çalmak için harekete geçti. Olay, Nilüfer ilçesinde bulunan Çalı Mahallesi’nde meydana geldi. 25 yaşındaki H.A.’nın 21 suç kaydı bulunuyordu ve son olarak oto hırsızlığından dolayı cezaevine girmişti. Ancak geçtiğimiz gün cezaevinden salıverilen H.A., aynı günün akşamında bir otomobili yeniden çaldı. İhbar üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri hızla harekete geçti. Ekipler, bölgedeki güvenlik kameraları ve yapılan incelemeler sonucunda şüphelinin sabah saatlerinde cezaevinden çıkan H.A. olduğunu belirledi. Kısa sürede şüpheli, çalıntı otomobille birlikte yakalanarak polis merkezine götürüldü. Şüpheli, yapılan işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi ve mahkeme tarafından tekrar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Çift otomobilin çarpışması sonucunda tekerlekler yola savruldu: 1 kişi yaralandı

Sıradaki haber:

Çift otomobilin çarpışması sonucunda tekerlekler yola savruldu: 1 kişi yaralandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.