h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Bursa’da FETÖ operasyonu kapsamında 2 kişi gözaltına alındı ve tutuklandı

Bursa’da FETÖ operasyonu kapsamında 2 kişi gözaltına alındı ve tutuklandı

Bursa'nın Karacabey ilçesinde FETÖ üyeliği suçundan aranan E.B. ve İ.A. isimli kişiler, polisin operasyonuyla yakalandı ve mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. E.B. 51 yaşında, İ.A. ise 45 yaşındadır. İlgili kişilerin, Karacabey'de saklandıkları iki farklı adrese düzenlenen operasyonla gözaltına alındığı belirtildi. Bu olay, Karacabey İlçe Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Büro Amirliği ve Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin ortak çalışması sonucunda gerçekleşti. E.B. ve İ.A. hakkında daha önce FETÖ terör örgütüne üye olma suçu nedeniyle 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası verilmişti.

Karacabey’de FETÖ üyeliği suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılan E.B. ve İ.A. polis operasyonuyla yakalanarak tutuklandı. Karacabey İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ortak çalışma sonucunda aranan şüphelilerin izini sürdü. E.B. ve İ.A.’nın Karacabey’de saklandıkları belirlendi ve düzenlenen operasyonla gözaltına alındılar. Adliyeye sevk edilen şüpheliler, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ataşehir’deki işçi konteynerinde çıkan yangın panik yarattı

Sıradaki haber:

Ataşehir’deki işçi konteynerinde çıkan yangın panik yarattı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.