h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Bursa’da eğlence mekanlarına beklenmedik baskınlar

Bursa’da eğlence mekanlarına beklenmedik baskınlar

Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri, eğlence mekanlarına yönelik denetimlerde bulundu. Denetimlerde aranması olan şahıslar yakalanırken, eksikleri bulunan işyerlerine ceza kesildi. 3 binin üzerinde kişi sorgulandı ve 24 kişi gözaltına alındı. İl Emniyet Müdürlüğü, vatandaşların güvenliği için denetimlere devam edileceğini belirtti.

Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, halkın güvenliğini sağlamak için eğlence mekanlarında denetim gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen denetimlerde, birçok mekan incelendi ve aranması olan kişiler kimlik kontrolüyle belirlenerek gözaltına alındı.

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından hafta sonunda yapılan denetimlerle vatandaşların güvenliğini sağlamayı hedefledi. Bu kapsamda, birçok polis ekibi tarafından gerçekleştirilen “huzur” uygulaması kapsamında 3 binden fazla kişi sorgulandı. Aranması olan kişiler kimlik kontrolü yapılarak tespit edildi ve gözaltına alındı. Aynı zamanda, kanunen eksikleri bulunan bazı iş yerlerine cezai işlem uygulandı. İl Emniyet Müdürlüğü, bu tür uygulamaların halkın güvenliğini sağlamak amacıyla yapıldığını ve devam edeceğini vurguladı.

Operasyonlarda 24 kişi gözaltına alındı.

Bursa’da hüküm giydiği cezaevinden 24 saat sonra yeniden içeri girmek zorunda kaldı

Sıradaki haber:

Bursa’da hüküm giydiği cezaevinden 24 saat sonra yeniden içeri girmek zorunda kaldı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.