h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a

Bursa’da bir ahır yangınla küle döndü

Bursa'da bir ahırda çıkan yangın, içeride kimse olmadığı için büyük bir faciayı önledi. Osmangazi ilçesindeki Fethiye Mahallesi'nde boş olan ahırda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın kısa sürede büyüyürken, yangını fark eden vatandaşlar hemen itfaiyeye ve polise haber verdi. İtfaiye ekipleri yangına yaklaşık yarım saatte müdahale ederek kontrol altına aldı. Yangının çıkış nedeni ise henüz araştırılıyor.

Bursa’da, boş bir ahırda çıkan yangın, olası bir faciayı önledi. Osmangazi ilçesinde bulunan Fethiye Mahallesi’nde meydana gelen yangın, henüz bilinmeyen bir nedenle çıktı. Yangın hızla büyürken, olayı gören vatandaşlar hemen itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yarım saat süren müdahaleler sonucunda yangını kontrol altına aldı. Ahırın boş olması nedeniyle herhangi bir can kaybı yaşanmazken, yangının çıkış sebebi ise araştırılıyor. Olay anı ise kamera tarafından kaydedildi.

Tarihi köprüden düşen 16 yaşındaki genç kız ağır yaralandı

Sıradaki haber:

Tarihi köprüden düşen 16 yaşındaki genç kız ağır yaralandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.