h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Bursa’da ahır yangınında 10 büyükbaş hayvan hayatını kaybetti

Bursa’da ahır yangınında 10 büyükbaş hayvan hayatını kaybetti

Bursa'da bir ahırda çıkan yangında içeride bulunan 10 büyükbaş hayvan telef oldu. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle alevler kontrol altına alındı. Yangının çıkış nedeni henüz bilinmiyor. Polis ekiplerinin soruşturması devam ediyor.

Bursa’nın Osmangazi ilçesinde, büyükbaş hayvanların bulunduğu 2 katlı bir ahırda yangın çıktı. İtfaiye ekipleri alevleri kontrol altına alırken, maalesef içeride bulunan 10 büyükbaş hayvan hayatını kaybetti. Yangının çıkış nedeni ise henüz belirlenemedi.

Olay, gece saatlerinde İnkaya Mahallesi İğde Sokak’ta meydana geldi. Ahır sahibi olan 60 yaşındaki Mustafa Güney’in ahırında bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Hızla yayılan alevler samanları da tutuşturarak ahırı tamamen sarstı. İhbar üzerine bölgeye itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yoğun çabaları sonucu alevler bitişikteki binalara sıçramadan kontrol altına alındı. Ancak ne yazık ki yangında 10 büyükbaş hayvan telef oldu. Polis ekipleri yangının çıkış nedenini belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor.

Bu üzücü olay, mahalle sakinlerinin can güvenliğini tehlikeye atarken, yangının nasıl başladığı hala bilinmiyor. İtfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesi sayesinde daha büyük bir felaketin önüne geçilmek üzereyken, hayvanların kaybı ise büyük bir üzüntü yarattı. Yetkililerin yangının neden çıktığını araştırması ve benzer durumların yaşanmaması için önlem alması bekleniyor.

Gecenin karanlığına alevlerin ışığıyla büründü: Tek katlı ev yangınla küle döndü

Sıradaki haber:

Gecenin karanlığına alevlerin ışığıyla büründü: Tek katlı ev yangınla küle döndü

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.