h Dolar 39,7304 % 0.15
h Euro 45,6704 % 0.15
h Altın (Gr) 4.292,45 %-0,10
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Bursa Emniyeti, Sigara Kaçakçılarına Karşı Harekete Geçti

Bursa Emniyeti, Sigara Kaçakçılarına Karşı Harekete Geçti

Bursa'da gümrük kaçağı tütün mamulleri ticaretinin önlenmesine yönelik gerçekleştirilen operasyonda 1 kişi yakalandı. Operasyonda ele geçirilen ürünlerin piyasa değeri yaklaşık 2 milyon TL olduğu belirlendi. Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Osmangazi ilçesinde 9 bin 570 adet elektronik sigara likidi, bin 20 adet elektronik sigara cihazı, 450 adet elektronik sigara aparatı, 369 adet elektronik sigara kartuşu ve 247 adet sıvı likit ele geçirdi. Operasyonda tutuklanan şüpheli M.G., mahkemeye çıkarıldı.

Bursa Emniyeti, Sigara Kaçakçılarına Karşı Harekete Geçti
0

BEĞENDİM

Bursa’da kaçak sigara ticaretinin önlenmesine yönelik bir operasyonda, 1 kişi yakalandı. Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Osmangazi ilçesinde gerçekleştirilen operasyon sırasında, 9 bin 570 adet elektronik sigara likidi, bin 20 adet elektronik sigara cihazı, 450 adet elektronik sigara aparatı, 369 adet elektronik sigara kartuşu ve 247 adet sıvı likit ele geçirdi. Bu ürünlerin piyasa değerinin yaklaşık 2 milyon lira olduğu belirlendi. Operasyonun ardından M.G. isimli şüpheli, mahkemeye çıkarıldı ve tutuklandı.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.